Fiano di Avellino Radici 2012, D.O.C.G. Mastroberardino, 0,75 l.

137,00

En af Mastroberardinos bedste hvidvine, som har fået 2 røde glas i Gambero Rosso, og betegnes af samme vinguide, som et godt køb.

Vægt: 1.000
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Om vinhuset Mastroberardino:
Vinhuset Mastroberardino er grundlagt i 1878, og et af Syditaliens ældste og bedste vinhuse, beliggende i byen Atripalda, nær Avellino.
Firmaet har hele tiden været i familien Mastroberardino`s eje, og ledes i dag dygtigt af Piero Mastroberardino, hvis far Antonio førte firmaet frem til et internationalt gennembrud, med vine af meget høj kvalitet, og flotte ratings i anerkendte vintidsskrifter og vinguider.
Samtidig er vinhuset en ihærdig håndhæver af Campaniens stolte vintraditioner, og vinene laves på klassiske druer fra regionen.
Vinhusets filosofi er en kombination af moderne experimenterende teknologi, kombineret med mere end 100 års erfaring, og respekt for regionens glorværdige vinhistorie.
Mastroberardino råder i dag over 300 hektar vinmarker, hvorfra man fremstiller mere end 2 millioner flasker om året, af 20 forskellige vine.
Vinene eksporteres til det meste af Verden, og kan købes på mange af Verdens bedste restauranter.

Om vinen:
Fiano di Avellino Radici er lavet 100% på druen Fiano. Druerne er selekterede, og kommer fra ca. 10 år gamle vinstokke, på vinmarken Santo Stefano del Sole.
Druerne høstes i sidste halvdel af af oktober, og vinificeres i rustfrie temperaturregulerede ståltanke.
Lagring foregår på ståltanke og sluttelig 3 - 4 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.

Vinen er kraftig, frugtrig med et hint af pære og grapefrugt samt mandel i eftersmagen. Velegnet til fisk og skaldyr, samt lyse kødretter. Alc. 13,5%.