"Redimore" Irpinia Aglianico 2011, D.O.C. 0,75 l.

89,00
128,00
Du sparer: 39,00

En af de nyeste vine fra Mastroberardino, fra marken Mirabella Eclano. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso, hvor den betegnes som et godt køb.

Vægt: 1.000

Om vinhuset Mastroberardino:
Vinhuset Mastroberardino er grundlagt i 1878, og et af Syditaliens ældste og bedste vinhuse, beliggende i byen Atripalda, nær Avellino.
Firmaet har hele tiden været i familien Mastroberardino`s eje, og ledes i dag dygtigt af Piero Mastroberardino, hvis far Antonio førte firmaet frem til et internationalt gennembrud, med vine af meget høj kvalitet, og flotte ratings i anerkendte vintidsskrifter og vinguider.
Samtidig er vinhuset en ihærdig håndhæver af Campaniens stolte vintraditioner, og vinene laves på klassiske druer fra regionen.
Vinhusets filosofi er en kombination af moderne experimenterende teknologi, kombineret med mere end 100 års erfaring, og respekt for regionens glorværdige vinhistorie.
Mastroberardino råder i dag over 300 hektar vinmarker, hvorfra man fremstiller mere end 2 millioner flasker om året, af 20 forskellige vine.
Vinene eksporteres til det meste af Verden, og kan købes på mange af Verdens bedste restauranter.

Om vinen:
Redimore er lavet 100% på druen Aglianico. Druerne kommer fra vinmarken "Mirabella Eclano" beliggende i ca. 400 meters højde over havets overflade. Vinstokkenes alder er ca. 9 år.
Druerne høstes i slutningen af oktober, og vinificeres i rustfrie temperaturregulerede ståltanke. Efter vinificering lagres vinen 12 mdr. på barrique, og 6 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.

Vinen er kraftig, harmonisk, med god behagelig frugt, og velegnet til kraftige kødretter, samt oste Alc. 14%.