Merlot Vigna della Rocca COF 2013, D.O.C. Ronchi di Manzano, 0,75 l.

69,00
89,00
Du sparer: 20,00

Fyldig, vellavet Merlot rødvin fra Ronchi Di Manzano, Friuli. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso.

Vægt: 1.000

Om vinhuset Ronchi Di Manzano:
Vingården Ronchi Di Manzano er beliggende i byen Manzano, sydøst for hovedbyen Udine, i regionen Friuli. Friuli betegnes, ikke uden grund, som Italiens bedste hvidvinsregion, hvilket også afspejler sig bl.a. i antallet af 3 glas vine i vinguiden Gambero Rosso.
Ronchi Di Manzano har Deres 55 hektar vinmarker i det smukke bakkeområde Colli Orientali del Friuli (forkortet COF), der betegnes som et af de bedste vinområder i Friuli.
Vingårdens årsproduktion andrager ca. 300.000 flasker ialt fordelt på to vinserier "Vigna della Rocca" Og "Ronchi di Manzano".
Ejeren Roberta Borghese, har en stor passion for vindyrkning af høj kvalitet, og har udvidet sit kendskab til vindyrkning og teknik i både Frankrig, Chile og USA.

Om vinen:
Merlot Vigna della Rocca er lavet 100% på druen Merlot. Vinrankerne er plantede fra 1963 til 1983, og der fremstilles kun 15.000 flasker af denne vin.
Druerne er håndhøstede og vinificering foregår i rustfrie ståltanke under konstant temperaturkontrol på 30 grader, hvor mosten dagligt pumpes over drueskindet, for at udtrække farve og smag.
Vinen lagres på ståltanke, og 2 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.

Merlot Vigna della Rocca er en kraftig, blød, elegant rødvin, som er velegnet til de fleste kød og pastaretter, samt oste. Alc. 13,5%.