Rosso Conero "Grosso Agontano" Riserva 2015, D.O.C.G. Garofoli, 0,75 l.

194,00

Kraftig vellavet topvin fra Garofoli. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

Om vinhuset Garofoli:
Vinhuset Garofoli er beliggende i byen Loreto i "hjertet" af regionen Marche, lidt syd for hovedbyen Ancona. Familien Garofoli har været involveret i vinproduktion i Marche siden 1871, og er blandt de ældste og bedste producenter i området. Årsproduktionen andrager lidt mere en 2 millioner flasker i alt, af ca. 15 forskellige vine, mange med høje ratings i div. vintidsskrifter.
Ansvarlig for produktionen er i dag Carlo Garofoli, der med moderne produktionsmetoder, og respekt for vintraditionerne i Marche, fremstiller en flot serie af klassiske, velsmagende vine, nogle blandt Italiens højest ratede.

Om vinen:
Rosso Conero "Grosso Agontano" Riserva er lavet 100% på druen Montepulciano, fra ca. 30 - 35 år gamle vinstokke. Markerne er beliggende ved Monte Conero bjerget. 
Macerationen (den tid hvor mosten er sammen med drueskallerne) varer ca. 10 - 15 dage, efterfulgt af den alkoholiske og malolaktiske gæring.
Efter vinificeringen lagrer vinen 18 mdr. på barrique (små træfade) og 12 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.

Vinen er kraftig og velstruktureret, med masser af fylde og krop. Velegnet til de kraftigste kødretter, vildt samt lagrede oste. Alc. 14%.

spacer