Barbera d`Alba "Mommiano" 2015, D.O.C. Marco Porello. 0,75 L.

84,00
99,00
Du sparer: 15,00

Flot Barbera d`Alba rødvin fra topproducenten Marco Porello i Canale, Piemonte. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso.

Vægt: 1

Om vinhuset Marco Porello:
Vinhuset Marco Porello er beliggende i området Roero i byen Canale, midt i den vigtige vinregion Piemonte. Området Roero ligger lidt nord for, og grænsende op til Barolo og Barbaresco områderne.
Marco Porello er et familievinbrug, gennem flere generationer. I starten solgte man vinen, som mest var vine lavet på Nebbiolodruen, på det lokale marked.
Siden 1994 har Marco Porello drevet vingården, efter at have taget sin ønologiske eksamen på vinskolen i Alba. Efter sin eksamen har Marco arbejdet både i Frankrig og Toscana, for at få mere erfaring, inden overtagelsen af vingården.
Marco har foretaget store investeringer på moderne produktionsudstyr, og filosofien er hårdt arbejde i vinmarken, fordi druernes høje kvalitet er fundamentet for høj kvalitets vine.
Alle druerne kommer fra Marco Porellos egne vinmarker.

Om vinen:
Barbera D´Alba "Mommiano" er lavet 100% på druen Barbera, fra vinmarken Mommiano i Canale.
Efter høsten, som foregår med håndkraft i slutningen af september, har mosten gæret med skallerne 7 - 10 dage, hvor vinen dagligt overhældes skallerne, for at udtrække mest mulig smag og farve.
Efter vinificering lagrer vinen 8 mdr. på egetræsfade. Afslutningsvis lagres vinen nogle måneder på flaske inden frigivelse til salg.
Vinen er medium kraftig, med behagelig frugtrig smag. Den er velegnet til de fleste kød og pastaretter. Alc. 14,5%.