Roero Arneis "Camestri" 2015, D.O.C.G. Marco Porello. 0,75 l.

109,00

Elegant, frugtrig Arneis hvidvin fra Marco Porello. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso, og betegnes som et godt køb.

Vægt: 1

Om vinhuset Marco Porello:
Vinhuset Marco Porello er beliggende i området Roero i byen Canale, midt i den vigtige vinregion Piemonte. Området Roero ligger lidt nord for, og grænsende op til Barolo og Barbaresco områderne.
Marco Porello er et familievinbrug, gennem flere generationer. I starten solgte man vinen, som mest var vine lavet på Nebbiolodruen, på det lokale marked.
Siden 1994 har Marco Porello drevet vingården, efter at have taget sin ønologiske eksamen på vinskolen i Alba. Efter sin eksamen har Marco arbejdet både i Frankrig og Toscana, for at få mere erfaring, inden overtagelsen af vingården. Marco har foretaget store investeringer på moderne produktionsudstyr, og filosofien er hårdt arbejde i vinmarken, fordi druernes høje kvalitet er fundamentet for høj kvalitets vine. Alle druerne kommer fra Marco Porellos egne vinmarker.

Om vinen:  
Hvidvinen Roere Arneis "Camestri" fra Marco Porello er lavet 100% på druen Arneis. Druerne til vinen kommer fra vinmarken Camestri, og er således en enkeltmarks hvidvin. 
Druerne er håndhøstede i første halvdel af september. Herefter har vinen gæret, under nøje temperaturkontrol ca. 20 dage.
Efter vinificeringen har vinen lagret på rustfri ståltanke, og flaske inden frigivelse til salg.  
Roero Arneis Camestri er en harmonisk, fyldig hvidvin, som er velegnet til fisk og skaldyr, samt pasta og lyse kødretter. Alc. 13%.