"Cerasio" Cannonau di Sardegna 2013, D.O.C. Cantina Pedres, 0,75 l.

99,00
125,00
Du sparer: 26,00

Elegant fyldig rødvin, lavet på druen Cannonau. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso.

Vægt: 1.000

Om vinhuset Cantina Pedres:
Cantina Pedres er beliggende i byen Olbia i den nordøstlige del af Sardinien. Nærmere betegnet Gallura området, som er Sardiniens vigtigste hvidvinsområde. herfra kommer også Sardiniens eneste D.O.C.G. vin, hvidvinen Vermentino di Gallura.
Cantina Pedres er et familieforetagende, som ejes og drives af familien Mancini, der har lang tradition indenfor vindyrkning. 
Den daglige ledelse, markedsføring og salg varetages af Antonella Mancini. Hendes bror varetager det praktiske i det topmoderne vineri, og Deres far John fører tilsyn med, og passer de 40 ha. smukt beliggende vinmarker, spredt i det vildsomme bakkeområde omkring Olbia.
Antonella`s mand, der er ønolog, og ejer en vingård i USA, fungerer som rådgivende ønolog på Cantina Pedres. Så selvom Cantina Pedres er et ungt foretagende fra 2002, trækker den på stor erfaring indenfor vinbranchen.

Om vinen:
"Cerasio" Cannonau di Sardegna er lavet 100% på druen Cannonau, som er en meget udbredt rødvinsdrue på Sardinien. Druerne kommer fra marker i et bjergområde Nord Øst for Olbia, ca. 400 meter over havet.
Vinen kommer fra en af Verdens 5 Blue Zone områder, hvilket vil sige at den har et meget højt indhold af gode antioxydanter, som hævdes at være sunde for kredsløbet.
Druerne er håndplukkede midt oktober. Efter vinificering har vinen lagret 6 mdr. på træfade.
"Cerasio" er medium kraftig, med god komleks smag. Velegnet til de fleste, ikke alt for krydrede, retter. Alc. 14%.