Rosso di Montalcino 2018, D.O.C. La Togata, 0,75 l.

-23%
95,00
124,00
Du sparer: 29,00

Flot Rosso di Montalcino fra Villa La Togata.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

 Om vinhuset La Togata:
Brunellovinhuset La Togata er beliggende i den sydlige del af regionen Toscana, syd for vinbyen Montalcino, i San Angelo in Colle. Området er hjemsted for en af Italiens ædleste vine, Brunello di Montalcino.
La Togata er blandt de bedste Brunelloproducenter, hvilket bekræftes af høje ratings i bl.a. Decanter og Wine Spectator.
Vingården er grundlagt i 1990 af familien Angel. En vingård drevet af kvinder, Stephania, Vanessa og Azurra. Ejet af Danilo Tonon og Jeanneth Angel, som også er master of wine, og står for markedsføring. Vinfremstillingen varetages af den dygtige ønolog Paul Vigaggini.
La Togatas mål er ikke at fremstille en vin som de fleste, men en vin med personlighed, som vil blive værdsat. En vin hvor man vil fornemme der er passion og kærlighed til de vine man fremstiller.

Om vinen:
Rosso di Montalcino fra La Togata er lavet 100% på druen Sangiovese Grosso. Druematerialet til La Togata´s Rosso er nøjagtig det samme som bruges til Deres Brunello, da det hele kommer fra de samme vinstokke, som er mere end 20 år gamle. Kun lagringen af de to vine er forskellig. Det er da også en af grundene til at Rossoen har udpræget Brunellokarakter.
Druerne er håndhøstede, og vinen har gæret under temperaturkontrol. Efter vinificeringen har vinen lagret 1 år på egetræsfade, og 4 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.
Vinen er kraftig og karakterfuld, og velegnet til de fleste kraftige retter. Alc. 14,5%.

spacer