Bianco di Custoza 2015, D.O.C. Campo Reale, 0,75 l.

69,00
88,00
Du sparer: 19,00

Elegant vellavet hvidvin fra Campo Reale.

Vægt: 1.000

Om vinhuset Campo Reale:
Vingården Campo Reale er beliggende i byen Arbizzano di Negrar i Valpolicella Classico området, øst for Gardasøen, i regionen Veneto.
Familien Lavarini har lavet vin gennem tre generationer i området.
I 2003 besluttede Mario Lavarini at starte et nyt vinfirma, Azienda Agricola Campo Reale, sammen med sine sønner Luca og Marco. Målet var at producere vine af højeste kvalitet.
For at gøre dette måtte Mario og hans to sønner foretage store investeringer, nye rustfrie ståltanke med temperaturkontrol, et helt nyt topmoderne aftapningsanlæg, samt anlæg til overvågning og klimakontrol, af druer til Amarone, Reciotto og Passito vine.
Årsproduktionen er i dag på ca 40.000 flasker vin ialt om året, fordelt på 7 forskellige vine, heriblandt een tør hvidvin.
I dag arbejder Mario`s datter Sabrina også i firmaet.
Kvaliteten fra Campo Reale er allerede i top, og Campo Reale "banker på" blandt sværvægterne i området, så man kan absolut betragte historien om Campo Reale som ikke mindre end en succeshistorie i den italienske vinverden.

Om vinen:
Hvidvinen Bianco di Custoza fra Campo Reale er lavet på druerne, Garganega 50%, Cortese 30% og Trebbiano 20%.
Druerne er håndhøstede i september, oktober. Efter en meget blød presning, og vinificering under temperaturkontrol lagrer vinen 3 måneder på rustfrie ståltanke, og flaske, inden frigivelse til salg.
Bianco di Custoza er medium kraftig sprød, frugtrig hvidvin. Velegnet til fisk og skaldyr, samt kylling og andre lyse kødretter. Alc. 12%.