Montepulciano d`Abruzzo "Vignaquadra" 2019, D.O.C. Collefrisio, 0,75 L.

125,00

Kraftig, vellavet Montepulciano d`Abruzzo rødvin fra Collefrisio, Abruzzo. Vinen har fået 2 Glas i Gambero Rosso.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

Om vinhuset Collefrisio:
Vinhuset Collefrisio er beliggende på Frisa bakkerne, i Chieti provinsen nær byen Frisa, i regionen Abruzzo. Smukt beliggende mellem bjerge og hav. Som salgschefen Andrea Bianco beskriver det: > Man kan opholde sig på vingården om sommeren, i den ene retning kan man se sneklædte bjergtinder, og i den anden retning, Adriaterhavet. Klimaet her er perfekt for vindyrkning<.
Den topmoderne vingård er anlagt af ønologerne Amedeo De Luca og Antonio Patricelli, som samtidig står for den daglige drift.
Produktionen er mellemstor, ca. 500.000 flasker i alt om året, og vinene er certificerede økologiske.
Collefrisio består af 3 ca. lige store ejendomme på i alt ca. 35 hektar, Tenuta Valle del Moro, Tenuta Morrecine & Tenuta Giuliano Teatino.

Om vinen:
Montepulciano d`Abruzzo "Vignaquadra" er fremstillet 100% på druen Montepulciano, som kan frembringe særdeles kraftfulde vine.
Druerne er høstede i slutningen af oktober, og har gæret 15 - 20 dage med drueskallerne for at udtrække farve, tanniner og smag.
Efter vinificering har vinen lagret delvis på ståltanke, og på egetræsfade. Sluttelig har vinen lagret flaske inden frigivelse til salg.

Vinen er økologisk. Den er kraftig, ikke for tør, med god frugt og eftersmag. Velegnet til de fleste pasta og kødretter, samt oste. Alc. 14%.