Amarone Classico 2018, D.O.C.G. Campo Reale, 0,75 l.

259,00

Amarone Classico fra det talentfulde vinhus, Campo Reale.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

Om vinhuset Campo Reale:
Vingården Campo Reale er beliggende i byen Arbizzano di Negrar i Valpolicella Classico området, øst for Gardasøen, i regionen Veneto.
Familien Lavarini har lavet vin gennem tre generationer i området.
I 2003 besluttede Mario Lavarini at starte et nyt vinfirma, Azienda Agricola Campo Reale, sammen med sine sønner Luca og Marco. Målet var at producere vine af højeste kvalitet.
For at gøre dette måtte Mario og hans to sønner foretage store investeringer, nye rustfrie ståltanke med temperaturkontrol, et helt nyt topmoderne aftapningsanlæg, samt anlæg til overvågning og klimakontrol, af druer til Amarone, Reciotto og Passito vine.
Årsproduktionen er i dag på ca 40.000 flasker vin ialt om året, fordelt på 6 forskellige vine.
I dag arbejder Mario`s datter Sabrina også i firmaet.
Kvaliteten fra Campo Reale er allerede i top, og Campo Reale "banker på" blandt sværvægterne i området, så man kan absolut betragte historien om Campo Reale som ikke mindre end en succeshistorie i den italienske vinverden.

Om vinen:
Amaronen fra Campo Reale er fremstillet på druerne Corvina 60%, Corvinone 20% og Rondinella 20%, fra 35 år gamle vinstokke. Udbyttet er så lavt som 30 hl. pr. hektar. Årg. 2010 er første årgang med DOCG status.
Druerne er håndhøstede i slutningen af september, og kun de bedste druer bruges til Amaronen. Herefter har druerne tørret langsomt indtil midten af januar, hvor vinificeringen finder sted.
Vinen gærer ca. 30 dage under en temperatur på ca. 24 grader, hvor mosten dagligt passerer drueskallerne.
Herefter lagrer Amaronen 26 mdr. på store træfade, og 10 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.
Amaronen er meget kraftig og velegnet til de kraftigste retter og oste.