Valpolicella Classico 2021, D.O.C. Campo Reale, 0,75 l.

-19%
79,00
98,00
Du sparer: 19,00

Smagfuld Valpolicella fra Campo Reale.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

 

Om vinhuset Campo Reale:
Vingården Campo Reale er beliggende i byen Arbizzano di Negrar i Valpolicella Classico området, øst for Gardasøen, i regionen Veneto.
Familien Lavarini har lavet vin gennem tre generationer i området.
I 2003 besluttede Mario Lavarini at starte et nyt vinfirma, Azienda Agricola Campo Reale, sammen med sine sønner Luca og Marco. Målet var at producere vine af højeste kvalitet.
For at gøre dette måtte Mario og hans to sønner foretage store investeringer, nye rustfrie ståltanke med temperaturkontrol, et helt nyt topmoderne aftapningsanlæg, samt anlæg til overvågning og klimakontrol, af druer til Amarone, Reciotto og Passito vine.
Årsproduktionen er i dag på ca 40.000 flasker vin ialt om året, fordelt på 6 forskellige vine.
I dag arbejder Mario`s datter Sabrina også i firmaet.
Kvaliteten fra Campo Reale er allerede i top, og Campo Reale "banker på" blandt sværvægterne i området, så man kan absolut betragte historien om Campo Reale som ikke mindre end en succeshistorie i den italienske vinverden.

 Om vinen:
Valpolicella Classico fra Campo Reale er lavet på druerne, Corvina 50%, Corvinone 30% og Rondinella 20%.
Druerne er håndhøstede i første halvdel af oktober, og gæret 7 dage med skallerne under temperaturkontrol, hvor mosten dagligt har passeret drueskallerne.
Herefter har vinen lagret 6 mdr. på ståltanke, og 2 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.

Vinen er medium kraftig, og kan nydes en smule afkølet til lyse kødretter, stegte fiskeretter, kylling og pastaretter. Alc. 12 %.