"Brauros" Rosazzo Rosso 2018, D.O.C. Ronchi di Manzano 0,75 l.

167,00

Kraftig kompleks rødvin fra Ronchi di Manzano i regionen Friuli. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

Om vinhuset Ronchi Di Manzano:
Vingården Ronchi Di Manzano er beliggende i byen Manzano, sydøst for hovedbyen Udine, i regionen Friuli. Friuli betegnes, ikke uden grund, som Italiens bedste hvidvinsregion, hvilket også afspejler sig bl.a. i antallet af 3 glas vine i vinguiden Gambero Rosso.
Ronchi Di Manzano har Deres 55 hektar vinmarker i det smukke bakkeområde Colli Orientali del Friuli (forkortet COF), der betegnes som et af de bedste vinområder i Friuli.
Vingårdens årsproduktion andrager ca. 300.000 flasker ialt fordelt på to vinserier "Vigna della Rocca" Og "Ronchi di Manzano".
Ejeren Roberta Borghese, har en stor passion for vindyrkning af høj kvalitet, og har udvidet sit kendskab til vindyrkning og teknik i både Frankrig, Chile og USA.

Om vinen:
Brauros Rosazzo Rosso er lavet på druerne 34% Refosco, 33% Merlot og 33% Cabernet Sauvignon fra området, Rosazzo Højene. Vinrankerne er plantede i 1971 til 2004. Høstudbyttet er begrænset for at få en så koncentreret vin som muligt.
Druerne er håndhøstede i små kasser. Vinificering foregår i rustfrie ståltanke under konstant temperaturkontrol (30 grader) og jævnlig pumpover, for at udtrække smagsstoffer fra drueskindet.
Vinen er lagret på barrique (små træfade), og efter aftapning lagres den færdige vin 2 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.

Brauros er en kraftig, varm og harmonisk rødvin med stor smag, som er velegnet til de kraftigste kødretter. Alc. 14%.