Pinot Grigio Ronchi Di Manzano FCO 2022, D.O.C. 0,75 l.

133,00

Top Pinot Grigio "Lysår fra standard Pinot Grigio" Skrevet af Jancis Robins. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

Om vinhuset Ronchi Di Manzano:
Vingården Ronchi Di Manzano er beliggende i byen Manzano, sydøst for hovedbyen Udine, i regionen Friuli. Friuli betegnes, ikke uden grund, som Italiens bedste hvidvinsregion, hvilket også afspejler sig bl.a. i antallet af 3 glas vine i vinguiden Gambero Rosso.
Ronchi Di Manzano har Deres 55 hektar vinmarker i det smukke bakkeområde Colli Orientali del Friuli (forkortet COF), der betegnes som et af de bedste vinområder i Friuli.
Vingårdens årsproduktion andrager ca. 300.000 flasker ialt fordelt på to vinserier "Vigna della Rocca" Og "Ronchi di Manzano".
Ejeren Roberta Borghese, har en stor passion for vindyrkning af høj kvalitet, og har udvidet sit kendskab til vindyrkning og teknik i både Frankrig, Chile og USA.

Om vinen:
Pinot Grigio Ronchi Di Manzano er lavet 100% på druen Pinot Grigio. Vinrankerne er plantede fra 1970 til 1995.
Druerne er håndhøstede og har fået en nænsom presning. Vinificering foregår i rustfrie ståltanke under konstant temperaturkontrol.
Vinen lagres på ståltanke, og på flaske inden frigivelse til salg.

Pinot Grigio Ronchi Di Manzano er en medium kraftig, elegant, frisk fyldig hvidvin, som er velegnet til aperitif, suppe, fisk, kylling og de fleste lyse kødretter. Alc. 12,5%.