Nebbiolo d`Alba 2018, D.O.C. Valdinera, 0,75 L.

155,00

Flot, drikkevenlig Nebbiolo fra Valdinera, Corneliano d Alba, Piemonte.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

Om vinhuset Valdinera:
Vinhuset Valdinera er beliggende i området Roero, i byen Corneliano d Alba, midt i den vigtige vinregion Piemonte. Området Roero ligger lidt nord for, og grænsende op til Barolo og Barbaresco områderne.
Valdinera er et familievinbrug, gennem fire generationer, grundlagt af oldefar Giuseppe, som blev efterfulgt af hans søn Carlo.
I dag drives Valdinera af Carlos søn Beppe og hans to døtre, Pamela og Carol. Navnet Valdinera, med logoet af de to hunde er fra 1988. 
Alle druerne kommer fra Valdineras egne vinmarker på 20 hektar.

Om vinen: 
Nebbiolo d`Alba fra Valdinera er lavet 100% på druen Nebbiolo, akkurat som Barolo og Barbaresco. Så hvis man synes de gode Baroloer er lidt dyre, er et godt alternativ Nebbiolo d`Alba.
Vinen har gæret med skallerne, under nøje temperaturkontrol på 28 grader, i 15 - 18 dage. Efter vinificeringen og den malolaktiske gæring, har vinen lagret nogle måneder på 500 liter store egetræsfade, og få måneder på flaske inden frigivelse til salg.
Der laves kun 15.000 flasker af denne vin om året. 
Nebbiolo d`Alba er en harmonisk og velsmagende Nebbiolo, med lidt sødmefulde tanniner. Den er velegnet til lyse og sammenkogte kødretter, samt pastaretter Alc. 14%.