Soave Classico "Casette Foscarin" 2020, D.O.C. Monte Tondo, 0,75 l.

134,00

Flot, lidt fadlagret Soave hvidvin fra Monte Tondo. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

Om vinhuset Monte Tondo:
Monte Tondo er blandt de allerbedste Soave producenter, hvilke også afspejler sig i høje ratings af Deres vine. Således blev Deres Soave Superiore i 2007 årgangen kåret af Decanter som Italiens bedste hvidvin, og fik desuden 93 point i Winespectator.
Deres vine er flere gange belønnet med 3 glas i den meget anerkendte vinguide Gambero Rosso.
Den flotte vingård er meget smukt beliggende i udkanten af vinbyen Soave, hvor Monte Tondo fremstiller ca 170.000 flasker ialt om året, af 4 forskellige hvid og dessertvine.
Monte Tondo ejes og drives af familien Magnabosco. Gino Magnabosco er ejer og vinmager sammen med sin søn. Også begge døtre er beskæftiget i produktionen, Marta står for salg og markedsføring, og har hele Verden som sin arbejdsplads.

Om vinen:
"Casette Foscarin" er lavet på druerne, 80% Garganega, 10% Chardonay og 10% Trebbiano. Druerne er håndhøstede på forskellige tidspunkter, afhængig af druernes modenhed, i midten af oktober.
Vinmarken "Casette Foscarin", som er beliggende i den nordlige del af Soave Classico området, har kalkholdig undergrund af vulkansk oprindelse.
Efter vinificeringen har vinen lagret ca. 6 mdr. skiftevis på Barrique og lidt større træfade (tonneau).

Soave Classico "Casette Foscarin" er en "Full body" kompleks hvidvin, velegnet til fisk, skaldyr, fiskesupper, lyse kødretter og bløde oste. Alc. 13,5 %