"Diego" Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico 2021, D.O.C. CasalFarneto, 0,75 L.

-14%
75,00
87,00
Du sparer: 12,00

Flot økologisk Verdicchio dei Castelli Jesi, fra CasalFarneto i Marche. Vinen har fået 2 glas i Gambero Rosso.

Vægt: 1 kg

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 24677161, hvis du har spørgsmål til bestilling eller andet. 

Om vinhuset CasalFarneto:
Vinhuset CasalFarneto er beliggende i den centrale del af regionen Marche, nær Ancona, i byen Serra dè Conti. Området er et af de bedste områder for fremstilling af Verdicchio vine. 
Vinhuset er grundlagt i 1995 af 4 vinfolk, som ombyggede en gammel vingård, og investerede i produktion af hvidvinene, Verdicchio dei Castelli di Jesi.
I 2005 blev CasalFarneto overtaget af den familie ejede Togni group, med Paolo Togni i spidsen. Der blev bygget helt nyt moderne vineri, og man startede også produktion af rødvine.
I 2012 indledte CasalFarneto samarbejde med den kendte ønolog Franco Bernabei Crisco, og det år opnåede CasalFarneto, for første gang de eftertragtede 3 glas i vinguiden Gambero Rosso, for en af sine vine. 
Produktionen andrager i dag ca. 80.000 flasker vin årligt, af ca. 20 forskellige vine. Heriblandt også økologiske.
CasalFarneto er i dag et topmoderne vineri, med fokus på fremtiden, og sunde naturlige vine.

Om vinen:
Verdicchio dei Castelli di Jesi "Diego" er lavet 100% på druen Verdicchio, fra det bedste område for dyrkning af denne drue. Vinen er økologisk.
Ved at reducere druehøsten (grønthøstning) opnår man en større koncentration i vinen.
Høsten foregår i perioden, slutning af september og start af oktober.
Efter vinificering lagrer vinen 6 mdr i temperaturregulerede ståltanke, under en konstant overvåget temperatur, samt herefter min. 4 mdr. på flaske, inden frigivelse til salg.

"Diego" er en flot, frugtrig og harmonisk, økologisk hvidvin, med god eftersmag. Den er velegnet til fisk og skaldyr, samt lyse kødretter. Alc. 13%.

spacer